Boetseercursus Maastricht Sandrien Wansink

 

 

Wil je jezelf verrassen en jouw eigen creativiteit ontdekken? Dat kan in mijn atelier in Maastricht. Met mijn enthousiasme, laat ik jou stralen!

 

Boetseren voor de volwassen beginner, een kinderkunstatelier of een leuke speelse activiteit met je familie of vrienden.  Mijn complete cursusaanbod en workshops vind je in het overzicht hieronder.  

 

Wil je meedoen met een cursus of workshop, stuur dan een email naar info@sandrienwansink.com of bel met mij op telefoonnummer +31 (0) 6 43 46 7667.

 

 


 

 

Cursusaanbod.

 • Lekker met je handen in de klei! Boetseren voor de volwassen beginner.

  In deze cursus maak je kennis met enkele basistechnieken, waarmee je al snel een mooi werk kunt creëren. Met wat lef en een goed humeur kun je al veel met klei. In een open sfeer en met mijn enthousiasme, stimuleer ik jouw creativiteit. Je werkt in je eigen tempo en de  groepen zijn klein, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

   

  Wekelijks dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur*

  10 lessen € 170 excl. materiaal en bakken - maximaal 8 deelnemers

   

  Maandelijks op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur*

  5 lessen € 170 incl. btw excl. materiaal en bakken - maximaal 8 deelnemers

   

   

 • Kinderkunstatelier. Kom jij ook?

  In een open en vrolijke sfeer krijgen kinderen de ruimte om hun creativiteit en eigenheid te ontdekken. Ze gaan experimenten met diverse materialen en disciplines zoals tekenen, schilderen, plakken, bouwen, boetseren. Afwisselend werken we met een opdracht, halen we inspiratie uit het werk van andere kunstenaars of verzinnen iets à la minute. Het avontuur en het plezier in het maken staan centraal.

   

  Wekelijks dinsdagmiddag van 16.00 -17.30 uur*
  10 lessen € 80 incl. materiaal - maximaal 8 deelnemers
  Leeftijd 6-10 jaar

 

*Kun je niet op de aangegeven cursustijden, stuur dan een email naar info@sandrienwansink.com  met jouw interesse en voorkeursdag. Bij voldoende deelnemers start ik dan een nieuwe groep

 

Voor het meedoen aan de cursussen gelden de volgende afspraken.

 

 


 

 

Korte workshops

 • Collage Fantastic! Laat je fantasie de vrije loop

  Knip, verf en plak, en maak samen een collage met je eigen foto's. Met vrienden of familie een dagdeel samen een herinnering koesteren. Je brengt zelf een foto mee van een mooie of grappige herinnering, die we gebruiken als basis voor een collage. Met schaar, lijm, verf en stiften maken we het tot een kunstwerk. Ook leuk voor opa en oma met de kleinkinderen!
  Prijs op aanvraag.

   

   

 • Klei fun

  In twee dagen maak je een beeld van klei en in jouw stijl gedecoreerd. In het eerste deel van de workshop maak je het beeld. Na 2 weken, als het beeld voldoende is gedroogd en gebakken, ga je je beeld decoreren met glazuur, engobes of acrylverf.

  Prijs op aanvraag.

   

 •  

 • Kijk eens anders naar je collega! Een leuk teambuildingsuitje.

  Collega's die in hun werk minder met elkaar te maken hebben, zitten twee aan twee tegenover elkaar en schilderen elkaars portret. Welke kleur ogen heeft jouw collega eigenlijk of hoe is de vorm van de mond.
  Na een korte inleiding over portretschilderen en een instructie hoe je eenvoudig een portret opzet, ga je zelf aan de slag. Een creatief avontuur om elkaar beter te leren kennen. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen portret mee naar huis. Als aandenken voor het bedrijf maak ik een portrettengalerij geprint op forex.
  Prijs op aanvraag.

   

Tot ziens bij een van mijn cursussen of workshops!